brandverzekering  »  informatie over brandverzekeringen  »  Hoe kan ik mijn brandverzekering opzeggen?

Hoe kan ik mijn brandverzekering opzeggen?

Brandverzekering opzeggen

Bij verhuizing

Wanneer u gaat verhuizen kunt u enkel uw brandverzekering gebouw per de datum van uw verhuizing beëindigen. Uw inboedelverzekering dient u altijd mee te nemen met de verhuizing. Verhuizing is geen reden tot opzegging van uw inboedelverzekering.

Om uw inboedelverzekering te kunnen beëindigen dient u schriftelijk een aangetekende brief aan de verzekeringmaatschappij te versturen rekening houdend met de opzegtermijn zoals vermeld staat in de bijzondere voorwaarden van uw brandverzekering.

Omzetting naar een andere verzekeringsmaatschappij

U wenst u brandverzekering onder te brengen bij een andere verzekeringsmaatschappij. Uw huidige verzekeringsmaatschappij dient een schriftelijk aangetekend schrijven van u te ontvangen waarin u aangeeft dat u de verzekering per eerst komende contractsvervaldag wenst te beëindigen.

Vergeet natuurlijk niet om de andere verzekeringsmaatschappij op de hoogte te brengen dat u akkoord met het voorstel en graag een brandverzekering bij hen wenst af te sluiten.

  1. Beantwoord deze uitleg je vraag?

Je reactie is verstuurd en ontvangen. Hartelijk dank!

  1. Helaas hebben we uw vraag niet kunnen beantwoorden. Als u nog met verdere vragen zit horen we graag van u. Stel via onderstaand formulier uw vraag of stuur ons een suggestie over dit onderwerp. Bedankt voor uw tijd!
  2. Verzenden